Zoeken

dinsdag 3 januari 2012

blok

Hallo!

Ja, het is al een tijdje geleden, maar het is nu eenamal blok :)
En zoals een goede student hoort te doen, probeer ik véél te leren en mij niet teveel laten afleiden!
Dat wil zeggen, niet zo veel tijd om te breien en haken tijdens die korte pauzes! Maar ik heb ondertussen toch al 2 'projecten' afgemaakt :)
Ik heb me eerst en vooral weer aangeleerd om te breien. Onlangs ben ik namelijk naar het boekenfestijn geweest (een echte aanrader trouwens!) en daar zag ik 'Breihandboek voor coole meiden' van Nikki Trench liggen. Ik heb nu 'Haken voor coole meiden' in mijn kast liggen, en ik weet dat dit een fantastisch boek is. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met duidelijke prentjes erbij. Alleen de patronen vind ik niet altijd even fantastisch. Bon, genoeg reclame :)
Ik heb nu één van die patronen af: beenwarmers. Ik heb het patroon een beetje aangepast aan mijn woldikte et voilà! Ze zijn redelijk goed gelukt voor een eerste keer (foto's volgen nog).


Ik heb ook nog een duiveltje bijna-afgewerkt. (Het patroon vind je hier) Ik moet er enkel nog het gezicht op naaien/borduren. Maar aangezien ik mijn naaitechnieken niet echt vertrouw, gaat dit nog een tijdje duren ;)

Tot de volgende! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter! :)